Catering in Hooghalen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hooghalen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie is zeer vrolijk en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer L. Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het feestje was om van te smullen. De medewerkers vonden het enorm leuk. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. De Bruijn .

Onze school heeft van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw G. Ait Haddou .

Catering in Hooghalen laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats talloze evenementen en een spetterende centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Hooghalen. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een prive feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Hooghalen. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de beste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Hooghalen nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Hooghalen. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Hooghalen haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hooghalen. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Hooghalen. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hooghalen kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hooghalen bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!