Catering in Hoogersmilde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hoogersmilde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer K. Vogelaar .

Super bedankt! De bijeenkomst was fantastisch. De studenten waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Meneer T. Huijsman .

Onze stichting had van het weekend een Italiaans menu bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw F. El Morabet .

Catering in Hoogersmilde bestellen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Hoogersmilde. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Hoogersmilde. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Hoogersmilde nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Hoogersmilde. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en smakelijke broodjes met humus. Te regelen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Hoogersmilde haal je hier. De keuze online is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hoogersmilde. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Hoogersmilde. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hoogersmilde kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hoogersmilde bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!