Catering in Hoogenweg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hoogenweg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het personeel was erg vrolijk en professioneel en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer C. Stallem .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De teams waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw R. Van der Linden .

Onze school had van de week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer H. El Morabet .

Catering in Hoogenweg laten leveren doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats vele festivals en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Hoogenweg. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Hoogenweg. Via onze webshop heeft u uw catering simpel geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Hoogenweg nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Hoogenweg. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Hoogenweg ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hoogenweg. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Hoogenweg. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hoogenweg kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hoogenweg bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!