Catering bestellen

Lunch - High Tea - Hapjes - Buffet - BBQ -Cocktails - Cocktails

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Hoofddorp en Schiphol bestellen bij Happie Delivery

Een gezellige borrel met uw medewerkers of een feestje met vrienden is natuurlijk nergens zonder de juiste borrelhapjes. Gezellig met elkaar om tafel gaan zitten en de week even doornemen is ook zeker iets dat bij bedrijven vaak wordt gedaan aan het einde van de werkweek. Het is dan ook goed om af en toe eens uit te pakken en iets speciaals neer te zetten. Wanneer u als bedrijfsleider graag kiest voor kwaliteit, bent u bij Happie Delivery aan het juiste adres. Wij cateren op veel plaatsen in Nederland en komen dus ook langs voor catering in Hoofddorp en schiphol.

Wat is Catering?

Catering is een Engelse term die het verzorgen van een maaltijd op locatie inhoud. Het bedrijf dat dit regelt is een cateringbedrijf of cateraar. Het kan dus zo zijn dat de cateraar een lunch komt bezorgen bij u thuis of dat er op werk een ruimte wordt omgebouwd tot keuken en het voltallige personeel gaat genieten van een 5 gangen menu. De term catering blijft een relatief breed begrip, dus daarom hieronder nog enkele specialisaties uitgelicht.

 

Goede catering in Hoofddorp en Schiphol heeft u hier gevonden

Snelle catering in Hoofddorp en Schiphol is zeker mogelijk. Het is belangrijk dat u van tevoren alles voor de borrel kunt bestellen. Wij hebben verschillende hapjes, zoals wraps, mini hamburgers, verschillende bladerdeeg hapjes, luxe kaasplankjes en uiteraard de belangrijke bittergarnituur. U kunt meteen vanuit onze website bestellen waar u zin in heeft. Zorg voor een leuke mix en denk ook aan de vegetarische hapjes wanneer u medewerkers heeft die geen vlees eten. Er is voor iedereen iets te vinden. Al het eten wordt vers bereid en is van een hele goede kwaliteit. U kunt zelf aangeven wanneer u de borrelhapjes nodig heeft en waar ze naartoe moeten worden gebracht.

Welke soorten catering zijn er te bestellen?

Buffet bestellen in Hoofddorp en Schiphol

Een buffet kan de perfecte uitkomst bieden als u een avondmaal aan uw gasten wilt laten serveren. Wij zetten het buffet helemaal voor u op en zetten alles warm, dus u hoeft niets zelf te doen. Daarnaast kunnen gasten zelf kiezen van het buffet wat ze lekker vinden, dus gaat er niemand met honger naar huis. Happie Delivery biedt u de lekkerste buffetten van Hoofddorp en Schiphol en wij hebben een giga assortiment.

Borrelhapjes bestellen in Hoofddorp en Schiphol

Heeft u behoeft aan wat lekkere hapjes om uw gasten te verwennen? Kijk dan eens bij onze borrelhapjes. Wij bieden een ruim assortiment en de bestelling is zo geplaatst. Dat is dus lekker en makkelijk. Voor elk budget bieden wij borrelhapjes; van simpele canapés tot de meest luxe appetizers.

BBQ catering in Hoofddorp en Schiphol

De titel verraadt het aan een beetje! Laat een gehele BBQ catering in Hoofddorp of Schiphol bij u thuis of op het werk. De BBQ is uitermate geschikt voor een bruiloft, zakelijk feestje of voor een verjaardag. U kunt kiezen uit diverse pakketten gevuld met de meest lekker vis, vlees of vega producten. Wilt u liever dat alles uit handen wordt genomen? Boek een BBQ kok(kin) erbij. Die regelt alles voor u en ruimt achteraf alles weer op.

Partycatering in Hoofddorp en Schiphol

Tja! Bij elk feestje hoort wel een lekker borrelhapje of drankje. Het is natuurlijk helemaal ideaal als er een cateraar is die dit voor je kan verzorgen. Cateraars leveren vaak hapjes en dranken af voor feesten, maar voor grootschalige feesten doen zijn soms ook alles. Dan nemen zij ook de taak over van event-manager. De beste cateraars hebben dan ook vaste evenementen-organisatoren in dienst.