Catering in Hollandscheveld

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. erg aardig en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Baaldert .

Super bedankt! Het event was geweldig. De studenten vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Dekker .

De vereniging had verleden week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer S. Alaoui .

Catering in Hollandscheveld regelen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Hollandscheveld. Of u nu een zakelijk evenement organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Catering laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Hollandscheveld. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de beste fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Hollandscheveld nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Hollandscheveld. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige sandwiches met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Hollandscheveld ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hollandscheveld. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Hollandscheveld. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hollandscheveld kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koel geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hollandscheveld bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!