Catering in Herwen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Herwen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers waren erg vrolijk en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Stallem .

Super bedankt! De bijeenkomst was fantastisch. De teams vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Meneer W. Scholten .

Ik heeft van het weekend een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer P. El Morabet .

Catering in Herwen laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo heeft u in deze plaats vele festivals en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Herwen. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

De beste gerechten regelen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Herwen. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Herwen nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Herwen. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Herwen ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Herwen. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Herwen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Herwen kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Herwen bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!