Catering in Hertme

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hertme
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers zijn zeer enthousiast en professioneel en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Baaldert .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De studenten waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw Y. De Bruijn .

Ik had van het weekend een Aziatisch menu bij jullie geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw J. Idrissi .

Catering in Hertme laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een spetterende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Hertme. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Hertme. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Hertme nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Hertme. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke ciabattas met zalm. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Hertme haal je hier. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hertme. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Hertme. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hertme kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hertme bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!