Catering in Helenaveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Helenaveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Hun medewerkers waren erg vrolijk en kundig en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Vogelaar .

Heel erg bedankt! Het feestje was om van te smullen. De studenten vonden het om nooit te vergeten. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw W. Postma .

Ons bedrijf had van de week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw I. El Morabet .

Catering in Helenaveen bestellen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats biedt altijd wat te ervaren. Zo zijn er in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuke bezigheden, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Helenaveen. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Happie.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Helenaveen. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering simpel besteld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest unieke party hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Helenaveen nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Helenaveen. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets luxers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke broodjes met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Helenaveen ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Helenaveen. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Helenaveen. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Helenaveen kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Helenaveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!