Catering in Heilig Landstichting

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. zeer vrolijk en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer K. Baaldert .

Super bedankt! Het event was om van te smullen. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Meneer Y. Dekker .

Ik heeft afgelopen week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . Alaoui .

Catering in Heilig Landstichting laten leveren doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die unieke plaats biedt altijd wat te beleven. Zo geniet deze plaats vele events en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Heilig Landstichting. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Heilig Landstichting. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest originele hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Heilig Landstichting nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Happie staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Heilig Landstichting. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een normale lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke sandwiches met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Heilig Landstichting ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Heilig Landstichting. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Heilig Landstichting. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Heilig Landstichting kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Heilig Landstichting bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!