Catering Heemskerk

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Het personeel was zeer aardig en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Roedes .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was fantastisch. De gasten waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw T. Scholten .

Ik heeft afgelopen week een Italiaans menu bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. Ait Haddou .

Catering Heemsterk. Alleen het beste!

Wanneer u een groot bedrijf heeft, is het natuurlijk logisch dat u uw medewerkers eens een goede lunch wilt geven. Wellicht zijn er belangrijke vergaderingen die de hele dag duren en dan is het goed om eens te denken aan catering in Heemskerk door ons, Happie Delivery. U kunt bij ons heerlijke broodjes bestellen en uiteraard zijn er ook andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een salade of een soep. Niet iedereen eet graag brood en u moet er natuurlijk wel voor zorgen dat u iets heeft voor alle medewerkers. Steeds meer mensen kiezen voor een goede lunch bij onze catering in Heemskerk.

Altijd de beste kwaliteit bij onze catering in Heemskerk

Wilt u ook kunnen genieten van de beste kwaliteit op het gebied van eten? Wij van Happie Delivery regelen ook uw catering in Heemskerk. U kunt namelijk zelf beslissen wat u precies wilt hebben. Kies bijvoorbeeld ook vegetarische broodjes of pas het beleg aan. Het is natuurlijk de bedoeling dat u het eten krijgt waar u van houdt. Op onze website is een goed overzicht van de mogelijkheden opgenomen en wanneer u speciale wensen heeft voor een goede bedrijfslunch, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om een hele goede lunch voor meerdere personen samen te stellen.

Gemakkelijk een keuze maken

Bestelt u een buffet voor uw werknemers bij onze catering in Heemskerk? Dan kunt u zich rustig bezig blijven houden met de vergaderingen. Alles wordt namelijk helemaal voor u klaargezet, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Is dat niet handig? Op het moment dat u wilt gaan eten staat alles al helemaal klaar en kunt u meteen aan tafel gaan. Kijk dus eens op onze website en bel om de opties te bespreken. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!