Catering in Heelweg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Heelweg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. zeer vrolijk en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Angelus .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was geweldig. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. Bos .

Ons bedrijf heeft van de week een Aziatisch diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. El Morabet .

Catering in Heelweg laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige plaats biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Heelweg. Of u nu bedrijfsbijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Heelweg. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Heelweg nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webwinkel van Happie Delivery staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Heelweg. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Heelweg haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Heelweg. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Heelweg. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Heelweg kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Heelweg bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!