Catering in Hauwert

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hauwert
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers waren erg aardig en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Kramers .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was geweldig. De studenten waren enorm enthousiast. Graag tot snel. "

- Mevrouw T. Scholten .

Onze school had afgelopen week een Aziatisch diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Hauwert bestellen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo kent deze plaats talloze evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Hauwert. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Hauwert. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Hauwert nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De online winkel van Happie staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Hauwert. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Hauwert ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Hauwert. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Hauwert. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hauwert kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hauwert bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!