Catering in Harskamp

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Harskamp
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het personeel was erg aardig en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer . Vogelaar .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. De studenten waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw R. Huijsman .

De vereniging heeft afgelopen week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer S. Ben Saleh .

Catering in Harskamp bestellen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u door het jaar heen kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Harskamp. Of u nu een bedrijfsevenement houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Harskamp. Met onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de allerbeste party hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Harskamp nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Harskamp. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke sandwiches met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Harskamp ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Harskamp. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Harskamp. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Harskamp kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Harskamp bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!