Catering in Harbrinkhoek

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Harbrinkhoek
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. zeer aardig en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Angelus .

Heel erg bedankt! Het event was geweldig. De teams waren enorm tevreden. Graag tot snel. "

- Mevrouw R. Postma .

Ik had verleden week een Italiaans diner bij jullie geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw S. El Morabet .

Catering in Harbrinkhoek bestellen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze evenementen en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Harbrinkhoek. Of u nu een zakelijk event organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de meest geweldige catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Harbrinkhoek. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest originele hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Harbrinkhoek nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Harbrinkhoek. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Harbrinkhoek haal je hier. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Harbrinkhoek. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Harbrinkhoek. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Harbrinkhoek kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Harbrinkhoek bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!