Catering in Halle

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Halle
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het personeel is erg vrolijk en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Angelus .

Thanks dames en heren! Het feestje was fantastisch. De teams waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer W. Jacobs .

Onze school had van de week een Spaans buffet bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer I. el Yousfi .

Catering in Halle laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats vele festiviteiten en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Halle. Of u nu een bedrijfsevent host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Halle. Met onze webwinkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest smaakvolle diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Halle nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Er zijn super veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Halle. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gebruikelijke lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide sandwiches met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Halle haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Halle. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Halle. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Halle kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Halle bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!