Catering Halfweg

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top georganiseerd. Het personeel is zeer vrolijk en professioneel en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Angelus .

Merci! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De gasten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer W. Huijsman .

Ik had afgelopen week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . El Morabet .

Snel geregeld met onze catering in Halfweg

Een mooie locatie afhuren voor een groot feest is natuurlijk een belangrijke eerste stap. Meteen daarna komt het vinden van de juiste catering. U hoeft niet meer verder te kijken! Bij onze catering in Halfweg krijgt u altijd wat u nodig heeft. Gaat het om een diner met cocktailarrangement of juist om een gezellige lunch met vrienden en familie? Wij kunnen u het gewenste eten leveren voor een hele goede prijs. Het is belangrijk dat u uw gasten in de watten kunt leggen en hoe kunt u dat nu beter doen dan met een heerlijke maaltijd? Wij verzorgen zelfs complete BBQ ’s en u kunt ook meteen desserts en drankjes bestellen. U hoeft dus niet zelf in de keuken te gaan staan.

Uitstekende catering in Halfweg

De catering in Halfweg is altijd heel goed. Ook voor mensen die vegetarisch of veganistisch eten hebben wij veel verschillende soorten gerechten. Het is altijd handig om het even aan te geven wanneer er mensen bijzitten die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Wij kunnen met alle dieetwensen rekening houden, zodat u al uw gasten goed eten kunt aanbieden. Wanneer u kiest voor het lopende buffet is het natuurlijk ook heel fijn dat alles al voor u klaar wordt gezet. U hoeft dus zeker niet zelf aan de slag met borden en schalen. Ook ruimen wij alles weer voor u op en wij doen uiteraard de afwas!

Snel contact opnemen

Wilt u snel meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Bel dan gerust even of laat ons weten wat uw wensen zijn door een email te sturen. Wij laten snel van ons horen, zodat u uw feest kunt gaan plannen en al uw gasten alvast uit kan nodigen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!