Catering bestellen

Lunch - High Tea - Hapjes - Buffet - BBQ -Cocktails - Cocktails

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
lufthansa logo
Logo-Rijkswaterstaat-transparant
coca logo
logo abn
Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
Onze Partner so-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
Partycatering-2
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
Partycatering-2
Cocktails-2

Snel geregeld met onze catering in Halfweg

Een mooie locatie afhuren voor een groot feest is natuurlijk een belangrijke eerste stap. Meteen daarna komt het vinden van de juiste catering. U hoeft niet meer verder te kijken! Bij onze catering in Halfweg krijgt u altijd wat u nodig heeft. Gaat het om een diner met cocktailarrangement of juist om een gezellige lunch met vrienden en familie? Wij kunnen u het gewenste eten leveren voor een hele goede prijs. Het is belangrijk dat u uw gasten in de watten kunt leggen en hoe kunt u dat nu beter doen dan met een heerlijke maaltijd? Wij verzorgen zelfs complete BBQ ’s en u kunt ook meteen desserts en drankjes bestellen. U hoeft dus niet zelf in de keuken te gaan staan.

Uitstekende catering in Halfweg

De catering in Halfweg is altijd heel goed. Ook voor mensen die vegetarisch of veganistisch eten hebben wij veel verschillende soorten gerechten. Het is altijd handig om het even aan te geven wanneer er mensen bijzitten die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Wij kunnen met alle dieetwensen rekening houden, zodat u al uw gasten goed eten kunt aanbieden. Wanneer u kiest voor het lopende buffet is het natuurlijk ook heel fijn dat alles al voor u klaar wordt gezet. U hoeft dus zeker niet zelf aan de slag met borden en schalen. Ook ruimen wij alles weer voor u op en wij doen uiteraard de afwas!

Snel contact opnemen

Wilt u snel meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Bel dan gerust even of laat ons weten wat uw wensen zijn door een email te sturen. Wij laten snel van ons horen, zodat u uw feest kunt gaan plannen en al uw gasten alvast uit kan nodigen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.