Catering in Groot-Ammers

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Groot-Ammers
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Angelus .

Super bedankt! Het feestje was geweldig. De teams waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer U. Jacobs .

Onze school heeft afgelopen week een Aziatisch buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in Groot-Ammers bestellen doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele festivals en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in Groot-Ammers. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Groot-Ammers. Met onze webwinkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Groot-Ammers nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches regel je bij Happie Catering in Groot-Ammers. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke sandwiches met zalm. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Groot-Ammers ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Groot-Ammers. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Groot-Ammers. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Groot-Ammers kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Groot-Ammers bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!