Catering in Grolloo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Grolloo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. erg vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Essenlaar .

Thanks dames en heren! Het evenement was om van te smullen. De studenten vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw E. De Bruijn .

Onze school heeft verleden week een Aziatisch diner bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw H. el Yousfi .

Catering in Grolloo regelen doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele events en een spetterende uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Grolloo. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een particulier feestje houdt. Voor de meest zalige catering uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Grolloo. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest unieke party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Grolloo nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Grolloo. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets luxers dan een gewone lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Grolloo haal je hier. Ons assortiment is reuze. U vindt van Mexicaanse menu’s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Grolloo. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Grolloo. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Grolloo kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Grolloo bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!