Catering in Goor

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Goor
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. Het personeel was zeer vrolijk en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer L. Baaldert .

Merci! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer E. Van der Linden .

De vereniging heeft van de week een Aziatisch menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. Idrissi .

Catering in Goor laten bezorgen doet heel Nederland simpel op het web via Happie Delivery!

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Goor. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Goor. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest unieke hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Goor nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Goor. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en heerlijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Goor ,kan je wel zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Goor. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Goor. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Goor kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Goor bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!