Catering in ‘t Gooi

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

De beste catering in ‘t Gooi

Wij van Happie Delivery staan voor u klaar om de beste catering in ‘t Gooi te verzorgen. Het maakt niet uit of u een kleine lunch verzorgt of een groot bedrijfsfeest voor honderden werknemers wil geven, wij kunnen u helpen. Door ons in te schakelen hoeft u niet al het werk te doen en kunt u ook genieten van de lekkerste gerechten en smaakvolle drankjes. Wij zijn gevestigd in Zaandam, maar kunnen bij u langskomen in veel omliggende steden. Het maakt ons niet uit of wij op uw werk moeten langskomen, bij u thuis, of op een feestlocatie, alles is mogelijk.

Veel mogelijkheden voor catering in ‘t Gooi

Eén van onze grote voordelen is dat onze chefs bijna alles voor u klaar kunnen maken. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van wat u bij ons kunt bestellen. Wij kunnen smaakvolle broodjes, soepen, borrelhapjes en desserts voor u maken, maar u kunt ook een volledig buffet, of barbecue bij ons bestellen. Voor de buffetten en barbecue hebben wij alvast een aantal pakketten samengesteld, zodat u gemakkelijk kunt kiezen, maar u kunt ook zelf iets samenstellen. Kunt u niet vinden wat u in gedachten had, neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij het alsnog voor u maken.

Ook voor de speciale wensen

Wij begrijpen dat u voor al uw gasten een heerlijke maaltijd wil verzorgen, daarom verzorgen wij ook de catering in ‘t Gooi bij speciale wensen. Wij kunnen ook heerlijke gerechten bereiden voor vegetarische en veganistische gasten en houden rekening met allergieën. Aangezien wij alle gerechten zelf maken, is het voor ons geen probleem om iets aan te passen. Als u contact met ons opneemt, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug en zorgen wij er samen voor dat uw evenement een succes wordt. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.