Catering in ‘t Gooi

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. zeer aardig en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Kramers .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. De medewerkers vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer R. Postma .

Ik had van het weekend een Aziatisch buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw J. Ben Saleh .

De beste catering in ‘t Gooi

Wij van Happie Delivery staan voor u klaar om de beste catering in ‘t Gooi te verzorgen. Het maakt niet uit of u een kleine lunch verzorgt of een groot bedrijfsfeest voor honderden werknemers wil geven, wij kunnen u helpen. Door ons in te schakelen hoeft u niet al het werk te doen en kunt u ook genieten van de lekkerste gerechten en smaakvolle drankjes. Wij zijn gevestigd in Zaandam, maar kunnen bij u langskomen in veel omliggende steden. Het maakt ons niet uit of wij op uw werk moeten langskomen, bij u thuis, of op een feestlocatie, alles is mogelijk.

Veel mogelijkheden voor catering in ‘t Gooi

Eén van onze grote voordelen is dat onze chefs bijna alles voor u klaar kunnen maken. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van wat u bij ons kunt bestellen. Wij kunnen smaakvolle broodjes, soepen, borrelhapjes en desserts voor u maken, maar u kunt ook een volledig buffet, of barbecue bij ons bestellen. Voor de buffetten en barbecue hebben wij alvast een aantal pakketten samengesteld, zodat u gemakkelijk kunt kiezen, maar u kunt ook zelf iets samenstellen. Kunt u niet vinden wat u in gedachten had, neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij het alsnog voor u maken.

Ook voor de speciale wensen

Wij begrijpen dat u voor al uw gasten een heerlijke maaltijd wil verzorgen, daarom verzorgen wij ook de catering in ‘t Gooi bij speciale wensen. Wij kunnen ook heerlijke gerechten bereiden voor vegetarische en veganistische gasten en houden rekening met allergieën. Aangezien wij alle gerechten zelf maken, is het voor ons geen probleem om iets aan te passen. Als u contact met ons opneemt, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug en zorgen wij er samen voor dat uw evenement een succes wordt. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!