Catering in Giethmen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Giethmen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was top geregeld. erg enthousiast en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Baaldert .

Super bedankt! De bijeenkomst was om van te smullen. De gasten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Meneer U. Postma .

Onze stichting had afgelopen week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer P. Amrani .

Catering in Giethmen bestellen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze evenementen en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Giethmen. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Giethmen. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de beste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Giethmen nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

De online winkel van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Giethmen. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets authentiekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke sandwiches met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Giethmen haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Giethmen. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Giethmen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Giethmen kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Giethmen bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!