Catering in Gieten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Gieten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4
PARTY-2
DRANK

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. Het personeel is erg vrolijk en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Verstheen .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De studenten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw W. Dekker .

Ons bedrijf had afgelopen week een Spaans buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer H. Amrani .

Catering in Gieten laten leveren doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke bezigheden, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Gieten. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Gieten. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Gieten nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Gieten. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets authentiekers dan een normale lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en knapperige ciabattas met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Gieten ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Gieten. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Gieten. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Gieten kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen

Een voorstel op maat

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is. Welke wensen wij ook relingen mee moeten houden, alles is mogelijk! Bijvoorbeeld vegetarisch en vegan? Geen probleem!

 

 • Oud en nieuw
 • Zakenlunches
 • Bruiloften
 • Babyshowers
 • Pasen
 • Buurtfeesten
 • Bedrijfsfeesten
 • Kerst
 • Vaderdag
 • Moederdag
 • Trouwerijen
 • Congressen
 • Condoleances 
 • Jubileum
 • Verjaardag
 • Geboortefeestje
 • "Geslaagd" Gala
 • Pasen & Pinksteren
 • Crewcatering
 • Gewoon omdat het kan!

Nieuw; Picknick Catering!

U ziet hier een afbeelding van een picknick met glazen wijn en knapperige broodjes

Feestelijk genieten van een heerlijke picknick Catering in Gieten met de natuur en de zon om je heen. Bekijk dan eens onze Picknick-arrangementen. Perfect voor een uniek uitje met vrienden!

Online uw Catering in Gieten bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!