Catering in Genemuiden

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Genemuiden
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery . Het was top geregeld. Het personeel is erg enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer C. Baaldert .

Merci! Het evenement was om van te smullen. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. De Bruijn .

Onze stichting heeft van de week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer J. Ben Saleh .

Catering in Genemuiden laten bezorgen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats talloze evenementen en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuke festiviteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Genemuiden. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Genemuiden. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de beste party hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Genemuiden nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Genemuiden. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een doorsnee lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en knapperige ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Genemuiden haal je hier. De keuze online is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw event serveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Genemuiden. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Genemuiden. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Genemuiden kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de catering koel geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Genemuiden bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!