Catering in Garminge

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Garminge
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. Hun medewerkers waren erg aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Slooten .

Heel erg bedankt! Het event was zeer geslaagd. De gasten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Graaf .

De vereniging heeft verleden week een Aziatisch diner bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. El Morabet .

Catering in Garminge laten leveren doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die gezellige plaats biedt altijd wat te beleven. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Garminge. Het maakt niet uit of u een zakelijk event houdt of een prive feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

Catering laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Garminge. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering snel besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de allerbeste hapjes, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Garminge nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Garminge. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets feestelijkers dan een normale lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Garminge ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welk menu wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Garminge. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Garminge. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Garminge kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Garminge bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!