Catering in Gaast

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Gaast
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie was erg vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Baaldert .

Merci! Het event was geweldig. De studenten vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Graaf .

De vereniging had afgelopen week een Italiaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw F. Alaoui .

Catering in Gaast laten leveren doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Gaast. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een prive feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Catering laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Gaast. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest originele fingerfood, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Gaast nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Gaast. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met zalm. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Gaast ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Gaast. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Gaast. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Gaast kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Gaast bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!