Catering in Gaanderen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Gaanderen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Het team van Happie was zeer aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Angelus .

Thanks dames en heren! Het feestje was om van te smullen. De studenten vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Mevrouw R. Jacobs .

Ons bedrijf heeft van de week een Aziatisch diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer G. Ben Saleh .

Catering in Gaanderen bestellen doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige stad biedt altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze events en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Gaanderen. Of u nu een zakelijk feestje organiseert of een prive feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek komt u bij Happie.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Gaanderen. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de allerbeste party snacks, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Gaanderen nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Gaanderen. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke ciabattas met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Gaanderen ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welk menu wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Gaanderen. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Gaanderen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Gaanderen kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Gaanderen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!