Catering in Eygelshoven

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Eygelshoven
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Het team van Happie is erg aardig en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Stallem .

Thanks dames en heren! Het evenement was geweldig. De medewerkers waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw A. Jacobs .

Onze stichting had verleden week een Spaans diner bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer O. El Morabet .

Catering in Eygelshoven laten leveren doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Eygelshoven. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Eygelshoven. Met onze webshop heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Eygelshoven nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Eygelshoven. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke ciabattas met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Eygelshoven haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Eygelshoven. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Eygelshoven. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Eygelshoven kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Eygelshoven bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!