Catering in Ermelo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Ontbijt bestellen
Lunch catering
high tea's
Snacks en borrelhapjes bestellen
buffetten
BBQ catering
maaltijdboxen
zoetigheden
dranken en cocktails
catering benodigdheden

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. erg enthousiast en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was geweldig. De studenten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Meneer E. Huijsman .

Onze stichting heeft afgelopen week een Aziatisch buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . Ait Haddou .

Catering in Ermelo regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats vele events en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Ermelo. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Ermelo. In onze webshop heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Ermelo nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Ermelo. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een normale lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en knapperige ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Ermelo ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Ermelo. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Ermelo. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ermelo kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
Slide 1
Wij leveren onze catering door heel Nederland!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Online uw Catering in Ermelo bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!