Catering in Emst

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Emst
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Het personeel is zeer enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Angelus .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De studenten waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. Scholten .

Ik had afgelopen week een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. Ben Saleh .

Catering in Emst laten bezorgen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele evenementen en een bruisende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen zoeken naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Emst. Of u nu een zakelijk event houdt of een prive feestje geeft. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Emst. Met onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Emst nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Emst. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Emst haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Emst. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Emst. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Emst kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Emst bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!