Catering in Empe

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Empe
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Het team van Happie is erg aardig en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer B. Angelus .

Heel erg bedankt! Het event was fantastisch. Onze feestgangers vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer W. Dekker .

Ik heeft van de week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw S. Idrissi .

Catering in Empe laten bezorgen doe je eenvoudig online via Happie Delivery!

Die unieke stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Empe. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Empe. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest unieke fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Empe nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches regel je bij Happie Catering in Empe. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Empe ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Empe. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Empe. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw catering op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Empe kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koel geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Empe bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!