Catering in Emmer-Compascuum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Het personeel was erg enthousiast en professioneel en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Verstheen .

Merci! De bedrijfsborrel was geweldig. De medewerkers vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Meneer W. Scholten .

Onze school had afgelopen week een Spaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in Emmer-Compascuum regelen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige stad heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo kent deze plaats talloze events en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Emmer-Compascuum. Of u nu een bedrijfsevenement host of een prive feestje geeft. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Emmer-Compascuum. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Emmer-Compascuum nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Emmer-Compascuum. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Emmer-Compascuum haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Italiaanse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u compleet zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Emmer-Compascuum. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Emmer-Compascuum. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Emmer-Compascuum kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de producten koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Emmer-Compascuum bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!