Catering in Eelde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Eelde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest geregeld via Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie is erg aardig en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer K. Baaldert .

Merci! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De gasten vonden het om nooit te vergeten. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw R. Bos .

Onze school had afgelopen week een Italiaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Eelde regelen doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente heeft veel leuks te bieden. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een spetterende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Eelde. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Eelde. In onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Eelde nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Eelde. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u luxers dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Eelde ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Eelde. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Eelde. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Eelde kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Eelde bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!