Catering in Ee

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ee
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. zeer aardig en professioneel en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Verstheen .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was geweldig. Onze feestgangers waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Meneer T. Scholten .

De vereniging heeft van de week een Spaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw . Alaoui .

Catering in Ee laten bezorgen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats talloze evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Ee. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige catering uit uw streek komt u bij Happie.

Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Ee. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Ee nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Ee. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een alledaagse lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en smakelijke broodjes met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Ee ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Ee. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Ee. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ee kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ee bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!