Catering in Edam

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Edam
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Het team van Happie was zeer aardig en professioneel en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Kramers .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. Bos .

Ik had verleden week een Italiaans buffet bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer H. el Yousfi .

Catering in Edam regelen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van festivals en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Edam. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Edam. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten snel geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Edam nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Edam. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige broodjes met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Edam ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Edam. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Edam. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Edam kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Edam bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!