Catering in Echten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Echten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het team van Happie was erg vrolijk en professioneel en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Roedes .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. De teams vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. De Bruijn .

Onze stichting had afgelopen week een Italiaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw . Alaoui .

Catering in Echten bestellen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Die buitengewone stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze evenementen en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Echten. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Echten. In onze webshop heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele party hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Echten nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel opties bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Echten. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets uniekers dan een normale lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige sandwiches met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Echten ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Echten. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Echten. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Echten kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Echten bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!