Catering in Easterwierrum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Easterwierrum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. Hun medewerkers waren erg enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer K. Roedes .

Merci! De bijeenkomst was fantastisch. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Jacobs .

Ik heeft afgelopen week een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer F. Ait Haddou .

Catering in Easterwierrum laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad heeft veel leuks te bieden. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Easterwierrum. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek belt u met Happie.

Maaltijden laten bezorgen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Easterwierrum. Met onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Easterwierrum nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De online winkel van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Easterwierrum. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke broodjes met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Easterwierrum ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Easterwierrum. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Easterwierrum. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Easterwierrum kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Easterwierrum bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!