Catering in Dwingeloo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Dwingeloo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het personeel is erg aardig en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Baaldert .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. Onze feestgangers vonden het om nooit te vergeten. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. Van der Linden .

Ik heeft van de week een Spaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw . Ait Haddou .

Catering in Dwingeloo bestellen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke stad biedt altijd wat te beleven. Zo zijn er in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Dwingeloo. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Dwingeloo. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten snel geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de beste party hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Dwingeloo nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Dwingeloo. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en knapperige sandwiches met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Dwingeloo ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Dwingeloo. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Dwingeloo. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw gerechten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Dwingeloo kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Dwingeloo bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!