Catering in Drogteropslagen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het personeel was zeer vrolijk en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Roedes .

Super bedankt! Het event was fantastisch. De medewerkers waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer U. Dekker .

Onze stichting heeft verleden week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer O. Alaoui .

Catering in Drogteropslagen bestellen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo kent deze plaats talloze events en een bruisende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Drogteropslagen. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Drogteropslagen. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de beste fingerfood, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Drogteropslagen nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie Delivery Catering staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Drogteropslagen. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Drogteropslagen haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Drogteropslagen. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Drogteropslagen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Drogteropslagen kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Drogteropslagen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!