Catering in Diever

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Diever
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was top georganiseerd. zeer vrolijk en kundig en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer . Stallem .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was fantastisch. De gasten vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer W. Dekker .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Italiaans diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer G. Amrani .

Catering in Diever laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van festiviteiten en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Diever. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Diever. Via onze online winkel heeft u uw catering snel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Diever nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Diever. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Diever ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Diever. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Diever. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Diever kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de producten koel geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Diever bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!