Catering in Den Hout

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Den Hout
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie was erg aardig en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Essenlaar .

Super bedankt! Het evenement was fantastisch. De studenten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw T. Huijsman .

Onze stichting had verleden week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw S. el Yousfi .

Catering in Den Hout regelen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die unieke plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een bruisende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Den Hout. Of u nu bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de meest zalige catering uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Den Hout. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de meest unieke party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Den Hout nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Den Hout. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Den Hout ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Den Hout. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Den Hout. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Den Hout kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Den Hout bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!