Catering Delft

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel is erg aardig en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Kramers .

Super bedankt! Het event was fantastisch. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. Huijsman .

Ons bedrijf heeft van de week een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer D. Ben Saleh .

Catering Delft

In Delft is altijd wel wat te doen. Deze mooie stad in Zuid Holland kent een ontzettend gezellige binnenstad, prachtige natuur en je vindt er de leukste evenementen. Of je van muziek houdt, cultuur of het liefst een foodfestival bezoekt. Delft heeft het allemaal. Het is daarom ook niet zo gek dat er veel vraag is naar goede cateraars in de buurt van Delft. Happie helpt jouw aan de lekkerste gerechten om jouw feestjes en bijeenkomsten compleet te maken.

Welke catering kan ik bestellen in Delft?

Lunch

Onze lunches zijn veelzijdig. Diverse lunchpakketten waarin je de lekkerste gerechtjes vindt. Broodjes, sandwiches, fruit, powerbars, een reep chocolade en nog veel meer. Of u nou een lunchpakket mee wilt nemen of dat u een volledig lunch buffet op locatie geregeld wilt hebben. Wij doen het beide dagelijks voor onze vaste klanten. Ook als u of uw gasten dieetwensen hebben, dan zit u helemaal goed bij Happie Delivery in Delft. Lactose- en glutenvrij, vegan of Vega. U roept en wij draaien!

Borrelhapjes

Nodigt u ook van die gasten uit die opspringen van hun stoel als de schaal met hapjes langs komt? Bekijk dan eens onze heerlijke borrelhapjes in de webshop. Voor een ieder wat wilt, want ons assortiment is heel breed. Daarbij komt dat je bij ons je borrelhapjes plateau helemaal zelf samenstelt. Bestel heel eenvoudig online. Met een paar klikken op de knop vrerzenden wij uw bestelling verzonden naar uw locatie in Delft. Wilt u eerst netjes een voorstel op papier ontvangen, zodat u met vrienden of collega kan overleggen?  Dat is geen probleem!

Buffet

Om onze geweldige buffetten kan je echt niet heen. Een buffet is een ideale manier om uw gasten te voorzien in een heerlijk diner. Uw gasten kunnen aan de buffettafel zelf hun bord vol scheppen. Zo zorg je er dus voor dat iedereen zijn bordje vult met hetgeen dat hij echt lekker vindt. Met een hele ruime keuze uit buffetten weet je zeker dat er een buffet tussen zit die naadloos aansluit op jouw thema. Bestel je voor een grote groep? Dan mag je ook mixen en matchen tussen buffet. Probeer het snel uit of vraag een voorstel aan.

BBQ

Als de zonnestralen de wolken weer doorbreken wordt heel BBQ beminnend Delft weer wakker uit de winterslaap. Want zeg nou zelf... De BBQ is toch wel de ultieme zomer maaltijd toch? Kies bij ons uit de lekkerste BBQ pakketten. Boordevol vlees, vis of vega gerechtjes haalt u alles wat u nodig heeft in één klap in huis. Wilt u er ook zo'n fantastische BBQ koning(in) bij boeken? Geen issue! Hij of zij komt u graag helpen op locatie. Grilt alles tot in perfectie en ruimte alles weer netjes op. Tot snel dan maar?

Partycatering en Cocktails

Hulp nodig bij het organiseren van evenementen? Wij help u graag. Met jarenlange ervaring in de evenementen branche kunnen wij u assisteren met alle taken. Natuurlijk met de catering, maar ook met het boeken van artiesten, meubilair, techniek en noem allemaal maar op. Wilt u hier wellicht gebruik van maken? Neem dan eens contact met ons op. U bent van harte welkom voor een bakje koffie of anders stappen wij zelf in de auto richting Delft komen komen gewoon bij u op bezoek. Ontvang een voorstel! Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

Be Happie!