Catering in De Zilk

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Zilk
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer vrolijk en professioneel en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer V. Angelus .

Super bedankt! Het evenement was om van te smullen. De gasten waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer U. Huijsman .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Spaans menu bij jullie besteld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw G. Idrissi .

Catering in De Zilk bestellen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Die gezellige plaats heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een gezellige nachtleven die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in De Zilk. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent host of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende catering uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in De Zilk. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in De Zilk nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in De Zilk. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een ordinaire lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in De Zilk ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in De Zilk. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in De Zilk. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw catering warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Zilk kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Zilk bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!