Catering in De Veenhoop

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Veenhoop
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers waren zeer enthousiast en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Slooten .

Super bedankt! Het feestje was fantastisch. De medewerkers waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Meneer A. Bos .

Ons bedrijf had afgelopen week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer O. El Morabet .

Catering in De Veenhoop laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in De Veenhoop. Of u nu een bedrijfsevent host of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in De Veenhoop. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de beste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in De Veenhoop nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

De online winkel van Happie staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in De Veenhoop. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een gewone middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide broodjes met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in De Veenhoop ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in De Veenhoop. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in De Veenhoop. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Veenhoop kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koel geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Veenhoop bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!