Catering de Rijp

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Heerlijke en voordelige catering in de Rijp

Als u op zoek bent naar heerlijke en voordelige catering in de Rijp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de catering verzorgen voor een kleine lunch, tot grote feesten en evenementen. Een verjaardag, bedrijfsfeest, barbecue, of een bruiloft zijn allemaal geen probleem voor ons en wij hebben voor alle gelegenheden een passende oplossing. Wij maken alle gerechten zelf en hebben de beste chefs en experts in dienst. Voor de gerechten gebruiken wij de beste ingrediënten, zodat wij de lekkerste en smaakvolste gerechten aan u en uw gasten kunnen serveren.

Catering in de Rijp zonder zorgen

Waarom zal u zelf alle moeite doen om de gerechten te bereiden, terwijl u catering in de Rijp kunt bestellen? Het is ontzettend veel werk en uiteindelijk heeft u geen moment om stil te zitten en te genieten van het feest. Bij ons kunt u zelfs hele buffetten en barbecues bestellen, die wij aan u leveren en achteraf weer ophalen. U heeft de tijd om met uw gasten te praten en zelf van het eten te genieten. U hoeft niet al het werk te doen en zit achteraf niet met de afwas. Door de catering aan ons uit te besteden, zit u niet met de stress en wij zorgen ervoor dat uw gasten de beste gerechten voorgeschoteld krijgen.

Wij staan voor u klaar

Op de website staan veel voorbeelden van wat u bij ons kunt bestellen en u zult zien dat wij van alle markten thuis zijn. Heeft u andere wensen voor de catering in de Rijp? Neem dan contact met ons op en samen kunnen wij de mogelijkheden bespreken. Onze chefs kunnen veel verschillende gerechten klaarmaken en houden rekening met al uw wensen. Via het contactformulier kunt u aangeven wat u in gedachten had en wij zullen snel weer van ons laten horen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.