Catering in De Hoeve

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Hoeve
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Het team van Happie was zeer vrolijk en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Stallem .

Super bedankt! Het feestje was om van te smullen. De gasten waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Meneer T. Dekker .

Onze school had van het weekend een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw J. Idrissi .

Catering in De Hoeve bestellen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Die gezellige plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze events en een bruisende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in De Hoeve. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een prive feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in De Hoeve. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in De Hoeve nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in De Hoeve. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een normale lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en smakelijke broodjes met humus. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in De Hoeve haal je hier. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in De Hoeve. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in De Hoeve. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Hoeve kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Hoeve bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!