Catering in De Heurne

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Heurne
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Het personeel is erg vrolijk en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Kramers .

Thanks dames en heren! Het evenement was om van te smullen. De gasten vonden het om nooit te vergeten. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw R. Dekker .

Ik had verleden week een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw S. Alaoui .

Catering in De Heurne regelen doe je eenvoudig online via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in De Heurne. Het maakt niet uit of u een zakelijk event houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in De Heurne. Via onze webwinkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de beste party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in De Heurne nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De webshop van Happie Delivery staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in De Heurne. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in De Heurne ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in De Heurne. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in De Heurne. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw catering warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Heurne kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Heurne bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!