Catering in De Glind

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in De Glind
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel is zeer aardig en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Slooten .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Postma .

De vereniging heeft van de week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw P. Ait Haddou .

Catering in De Glind laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele festivals en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in De Glind. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in De Glind. Met onze online winkel heeft u uw catering snel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in De Glind nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in De Glind. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in De Glind haal je hier. De keuze online is reuze. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in De Glind. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in De Glind. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in De Glind kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in De Glind bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!