Catering in Dalmsholte

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Dalmsholte
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het team van Happie was erg vrolijk en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Stallem .

Heel erg bedankt! Het event was zeer geslaagd. De gasten waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw U. Scholten .

Onze stichting had verleden week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. Amrani .

Catering in Dalmsholte regelen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die prachtige plaats kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Dalmsholte. Of u nu een bedrijfsevent host of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Dalmsholte. In onze webwinkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Dalmsholte nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Dalmsholte. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets feestelijkers dan een gebruikelijke lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Dalmsholte ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Dalmsholte. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Dalmsholte. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Dalmsholte kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Dalmsholte bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!