Catering in Daarlerveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Daarlerveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. zeer vrolijk en professioneel en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer . Vogelaar .

Super bedankt! De bijeenkomst was om van te smullen. Onze feestgangers vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw A. Bos .

Ik heeft van de week een Mexicaans menu bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw . El Morabet .

Catering in Daarlerveen laten leveren doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele festiviteiten en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Daarlerveen. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

De beste gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Daarlerveen. Met onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Daarlerveen nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Daarlerveen. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets luxers dan een normale lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Daarlerveen ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Daarlerveen. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Daarlerveen. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Daarlerveen kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Daarlerveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!