Catering in Daarle

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Daarle
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. erg vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Verstheen .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De gasten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Van der Linden .

Ons bedrijf had verleden week een Mexicaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Daarle laten leveren doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo geniet deze plaats tal van festivals en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Daarle. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Daarle. Met onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Daarle nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Daarle. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke broodjes met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Daarle ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Daarle. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Daarle. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Daarle kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de catering koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Daarle bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!